Monday, June 18, 2007

saya berumur 25 thn


Terima kasih kat semua yang telah mengucapkan "selamat hari jadi" kat ako..moge persahabatan kita kekal abadi..

14.6.1982

Sunday, June 17, 2007

weird art exhibition

weird art exhibiton

weird art exhibiton adalah satu pameran yg mengetengahkan bakat muda dari malaysia..dari muzik hingga lah ke art..so bende neh bermula selama dua hari..well ako tada buat apa2 pameran pon..just kali neh ako tukar angin sket..ako bukak booth..bersama2 ainfais dan jijoe..so segala perancangan telah bermula dengan baek..but ada masalah tentang tempat event tu jek..biasa lah..kami bukan org keturunan kuala lumpur..so hari pertama mereka banyak ketengah kan bakat2 anak muda bermain muzik..maksud ako..hari gig lerkk..pe yg ako dapat ckp..hardcore malaysia bukan ditakok lama..muzik dorang sunguh indah dan matang..setaraf dengan band hardcore yang ada nama kat malaysia..tapi ako cuma tetarik dengan satu band yang bername erkk ape tah..huhuhuh..tapi gi mampos la sape yg tadatang..hihihihihih..so hari pertama jualan agak lembab sket la..but ada gak la yg dijual dari takde..hari kedua? hari yg agak dinantikan..kami bukak booth agak lewat gak ari tu..ahahahhha..bese lahh..tempat da tahu..wat pe nak gelabah bomba..bukak jek booth ramai yg datang serbu..ramai tak ramai sangat laa..tapi agak ramai laa..korang taleh nampak..hari tu lebih ke pada art..banyak art terhasil dari anak muda malaysia..ako agak bangga..dari art besi sampai la yang ke conteng kertas..ahahhahaha..so secare keseluruhan event tu ako bleh kasik 3 bintang dari 5 bintang..hope ako dapat lagi join event2 sebegini..insyallah..itu saje dari ako..

p/s:sorry ako malas nak pegang kamera..oleh itu tiada gambar untuk santapan..