Tuesday, May 22, 2007

no tido~

hey pal! how do u do?..so tada ape nak cite kat korang..just wanna story bout 1 nite..so ptg tadik ako terima sms dari banmie..well ako memang giler tak jumpe ini mahluk..then dia pon tanye ako ape projek? and ajak ako pi tron umah bangla..well ako mmg ade keje..tepakse la ako hold dulu.. then kitorang pon deal jumpe kol 9 lebih cos dia ondaway dari nilai..then ako pon tron la umah dia.. kalo nak ikot kan nak jek ako soh banmie tron umah ako..cos umah bangla ondaway ke umah ako gak..but ako pikir2 balik..banmie tataw umah ako kat mane?..tepakse la ako tron umah dia..so melepak kejap kat umah banmie..sambil borak2 ngan mak dia..dah sudah..kitorang pon nak gerak..ajak manjal sekali..walrus tu plak tanak follow..cos takde bende2 yg menarik..ape punye samdol laa..kang nnt bosan dok umah bru la tehengeh2 nak mencarik membe..so ako pon la tron ngan banmie jek..sampai jek umah wan.. kitorang pon melepak la minum..minum punye minum, bangla ajak lepak umah dia.. so gi plak melepak umah dia.. borak punye borak..macam2 kitorang borak..yelahh ako da lame tak melepak ngan banmie..so dia pon dah keje kat n9..so lepas neh senang la nak melepak lagi..neway banmie neh anak murid kesayangan mak ako..so kitorang memang agak close la..kene plak dah lame tak jumpe lagi la banyak cite..cite punye cite jam dah kol 6..damn!! banmie kene rush..pasal kete adik dia nak bawak keje kat kl..ondaway balik mak ako plak call..aiseh..ako dah tebawak kunci2 umah..so tadapat nak bukak..camner mak ako nak pi mengajar?..alahaii..mau pantas..banmie besitt tak hengat..then sampai jek area ampangan..jalan dan jem..org2 suma mau anta anak sekolah la..yg masok opis la..this is my 1st time ako berade dalam situasi neh..seremban sudah agak padat..kete2 dah banyak..jln jem dah macam jem kat kl plak..so cube korang bayangkan korang tak tido sehari..ape yg korang buat?
just think..hihihihih

Saturday, May 19, 2007

weird art + part 1



Dijempot semua manusia,alien,binatang,tumbuhan,
zat2 hadir memeriahkan lagi pada hari itu..

t-shirt untuk dijual


t-shirt untuk dijual..selagi stok masih ada!!!