Wednesday, February 14, 2007

14.2.2007 = ??

marahkan radio..

what da hell?..suda lama tidak post ape2..suke ati?pegi mati? hahahhaha..mari!mari!.. so kepade yang sedang bekasih2an tu "selamat ari bekasih sayang" ye..hope y'all have a nice life..enjoy it! but yang tado sesape tu..tadapet den nak nolong doh~..so this year agak best le..2nd time seleberet besama si dia..huhuhuhuh..but tengah syok melayan pikiran..tetibe plak ade yang potong stim.. superb shit!..we just hanging out je, gi lepak klcc tu..tapi tak tepikir pon nak naik lif..then masok le dalam lif tu reramai..tanpa disedari beg ako kene cilok~..kemak tol!!!kemak mak ko le!!..but tade barang ako yang ilang pon..tapi beg duit imi yang kemak2 tu dapat..arghhhhh..potonggg!!!potong stim!!..so ako pikir dapat je jumpe pencopet tu..then lepas tu kitorang wat report kat pak guard klcc..bru pi wat laporan polis lak..kat balai memang cite senang..polis shit! fuck polis!..claim ilang je..abes cite..kalo claim kene copek lagi leceh..ako pon balon je lah..wat je la..kalo tak kang kene tangkap lak si imi tu..aaaggagagaga..so bagi ako..this year kureng sket la kot..kalo tak kerana pencopet tu le..

sorry tiada gambar untuk santapan..

Tuesday, February 13, 2007

apa ako buat @ fikir??

tada tajuk..

semestinya pale otak ako still memerlukan keje untuk idup atau pon melayan kebosanan ako.. then ako pon dah tataw lubang mane nak mencarik pekejaan..adakah pekejaan tak suke kat ako?..or adakah diploma ako basi ditelan zaman? isk isk iskk..so untuk sebulan penuh kusyuk melayan mp3 di pc..bosan gile beb~..untuk masa ini ako mendengar band2 dari album lama, radiohead, pearl jam..this band very2 rock..album tebaru memang best bagi ako..well ako memang gile babi suke dgn sore eddie vadder walaupon dia bawak lagu dangdut..ako still mau dengar..muhihiihih..and then band dari u.s billy talent album tebaru derang mmg damn kewl yaw~..huhuh the 1st emo punk yang ako suke if nak dibanding kan ngan my chemical romance yang tak hape2 entah..mcm bodo jek..serius billy talent lagi best dari suma band emo kat dunia..weweiitttttt~..lagi.. band wolfmother..this band retro sket..and sound mempunyai element ala ala fren fedinand..this band from u.s..tu pon adek ako yang usulkan..but they all best then ako ada gak dengar band dari yeah yeah yeahs..same like sonic youth..but ako suke sore ngan sound derang..lagi lagi~band eisly, the format, incubus, artic monkey album terbaru, +44 dan heavens tu suma masok suma dalam list lagu yang ako putarkan tetiap ari dlm bulan neh..if korang der lagu yg best2..mau pantas le bincang ngan ako..and skunk ako sedang mencari-cari lagu dari band sonic youth yang dalame sangat ako tercari..j.m + the frog, mother love bone, mudhoney, sebadoh dan banyak lagi..arghhhh ako just nak mp3 dorang..huhuhuhuhuh..adioss

Thursday, February 08, 2007

new vector


well..
ini vector terbaru yg telah ako hasilkan..mostly ako pakai photoshop cs2 jek..blom taw pakai illus..dan lagi mudah kalo menggunakan illus..so vector neh ako blasah seharian untuk menyiapkan kereta tu jek..front dan brush lain hari ako buat..so tade la lame bangat mase yang ako perlukan..and tak menyusahkan..model kereta tu ako amek dari abah ako nye kereta yang telah dijual..ade keeee patut?? jual murah lak tu..toyota tuuu..adoi~~..pe nak buat..bukan kereta ako..tapi kereta tu banyak perhidmatan yang telah dilakukan..and kereta tu le 1st time ako blaja memandu tanpa pengawasan sesiapa..dasyatttt...huhuhuh..