Wednesday, January 31, 2007

tak bleh bla..

Marahkan Radio..

sooooooooooo000000000oooooooooo..secare seriusnya ako dah melepaskan jawatan ako sebagai installer carpet yang berjaya..well ako dah jadi penganggur kembali..ini disebabkan ako dah tade transpot mau pegi keje diwaktu pagi..and membe ako pon dah dapat pekerja baru yang lagi hebat dan gagah pekase dari ako yang lemah lembut neh..so cam biasa la idop neh..bangun tido panding siling jenguk luar tingkap ari2 tanampak matahari pagi..huhuhuh..biasa laa..well ako ade satu citer yang boleh stimkan bulu roma korang..ako masih ingat lagi peristiwa tu..so diceritakan..hari isnin yang lepas..balik dari melepak bersame jijoe jambul and frenz..ako tros pulang ke rumah la kan..
lepak2 sambil tgk t.v..time tu ako memang ngantok gile seh..lepas jek mandi ako melepak balik tgk t.v..then memang tak bleh bla..pale ako ngantok bangatttt sih..then ako masok la tido awal..seawal kol 8 nak ke pukol 9..tido punye tido..tibe tibe ako rase macam ade bende kat tepi ako..and ako sedar bende tu seekor kucing itam..kucing ako? entah la ako tak sure..tapi itam la..so ako pun becadang nak bukak tingkap kasik kucing tu klua..tibe2 ako rase badan ako tak bleh nak gerak..ako masih ingat..nak pusing kepale pun ako tak boleh..ako nak mengelongsorkan diri ako..pun tak bleh..then ako alau pakai mulut jek..maksud ako, ako syuhhh~~syuhhh~~ kucing tu..lame gak badan ako stuck..ade la dalam 40 minit..dapat je lepas...ako tros bangun..macam undertaker bangun..perghhhh..ako tros klua bilik ako..and lepak kat kusyen..then ako pikir2 balik..rupenye ako kene himpit ngan antu himpit..damn..ini kali petame ako kene impit sejak pindah sini..

moral : kalo nak tdo tu bace la ayat2 suci ke bismillah ke..

Tuesday, January 23, 2007

bla bla bla..

Marahkan Radio..

so sorry to all reader..ako dah lame tak post ape2 sejak semenjak?? so pepahal takziah utk org2 johor akibat musibah melanda..tuhan nak tunjuk sket kot..ade mender yg tak elok kot kat sane..
well disini la kite..so ako malas nak cite panjang lebar..pasal ako pon dah tak pandai nak cite nak share2 cite..well sorry to my mom, sorry to my lady..pokok takan bergoyang kalau angin tak tiup..ako memang sebangsat bangsat yang korang ada..mungkin lebih dari itu..mybe ako dah lame tak melenting..mybe ako dah lame tak begadoh..
and mybe gak ako nakmati cepat..dan mungkin pasal tu kepanasan ako terus menuju puncak (bak kate lirik akademi fantasia) fuck off la!..so skunk ako lagi suke dibenci..i'am hated!!..but ako rase memang betul la kate si loque(butterfingers)..tak salah kalo kite buat salah dan tasalah kite rase sebesalah..so taksalah kalau ako nak rase marah dan tasalah gak ako dimarah..sekuat api menyala kalau disibah air, padam juga akhirnya..ako hanye nak dipujuk bukan dimuncung..well key lah dari ako teruskan cite bodo tak perikemanusiaan neh..ada baek ako shut the fuck up untuk masa neh..adios caw..