Wednesday, September 19, 2007

happy ramadhan!!

"selamat menyambut bulan ramadhan al mubarakh" dan "selamat berpuasa kepada mereka² yang tidak berpuasa"

hari ini yang paling indah

semalam,kemarin dan hari² kebelakangan ini tak sama dengan hari ini..12 hari terase mcm beperang..bayangkan kalo naek ke bulan sabit?sejauh mana?mcm tulah apa yg ako rasa..kepuasan hari ini hanya tuhan yg tahu..huhuhuh, hmm entahlah ape yg ako type..ingatkan nye nak kongsi cerita hari betuah..but ako tataw nak cite pe skunk..kepade semua yg tahu abah ako dimasokan ke hospital selama 12 hari..dengan ini abah ako dah boleh klua..bukan ape! korang bayangkan dari hari ke hari doc ckp besok boleh klua..ada la 3 4 kali dorang ckp..but still tadapat klua..disebabkan tekanan darahnya tidak normal..then this day baru bleh klua..horeeeyyyyy!!! puas beb! but ako blom buat yg terbaek!.. banyak lagi ako kene belajar tentang hidup..to my fren apai,amoi dan izam.. terima kasih bebanyak menjengok.. doakan dia cepat sembuh..aminn

Friday, August 24, 2007

fobia seorang abah

17 hb 8 2007.

tarikh keramat seorang abah. fobia untuk memandu kereta. moga-moga dia cepat sembuh. pengamatan ako sebagai seorang anak. memang nampak ketidaknormalannya selepas kemalangan tu. banyak temenung, kurang becakap, lost control dan lain-lain lagi. mungkin dia masih teringatkan kejadian tu lagi. sape haru dipersalahkan? pemandu jeep askar? abah? atau mat rempit? abah juga kene saman. abah juga kene bayar duit rawatan mangsa tu. ako pikir? bukan salah abah. sapa soh bawak laju? sapa suroh bawak motor telalu rapat?. keje polis senang. ikot lorong mana yang betul. sah abah salah lorong. tapi separuh van abah dah masuk ke jalan rumah. siapa yang salah? tapi ada satu benda yang ako tak bersuara kat abah. ako jumpe ubat batuk mat rempit tu kat atas jalan. sah memang sah. bukan ako saja yang tahu. ako ada saksi. tapi ako senyap. biarlah. janji dia dah rase jalan raya depan umah ako. seronok? pandu la dengan berhati-hati. nak laju-laju pegi mana? destinasi kau tetap didalam malaysia. jangan jadi gelabah bomba ketika memandu.

Friday, July 20, 2007

think abou

think abou


aku selalu teringatkan kau, kau ingatkannya sampah.
mata kau slalu membuatkan aku tenang, kau buat tak paham.
tetapi aku masih tiada siapa dan kau bukan bintang.
ape yang kau peduli?.

aku selalu teringatkan kau, dan ianya tidak penah berhenti.
shit, aku masih mencintai kau, masih lagi nampak kau didalam bilik.
tetapi ako bermain² dengan dengan diri ku, dan apa yang kau peduli?.
apa bila ada lagi teman yang lagi hebat dan hebat.

apa yang kau ada?.
apa yang kau mahu?.

siapa yang telah berikan semua kepada mu?
siapa yang menawan mu?

aku selalu teringkatkan kau.
oleh itu bagaimana kau hendak lena?.
mereka semua bukan kawan² kau.
mereka dibayar untuk cium kaki kau.
tapi mereka tidak tahu apa yang ako tahu.
dan apa lagi kau nak peduli?.
ako tiada disana.

Sunday, July 15, 2007

harimau malaya masih tido

malaysia 0 vs ubzktan 5..

apa nak buat? harimau malaya masih tido..jangan dikejot..kasi dia puas² tido.. semestinya stadium tidak akan penuh selagi harimau malaya masih tidor.. keputusan yang sudah diduga.. malah keputusan sudah taw dari 2 tahun yang lepas.. semestinya pasukan harimau malaya harus dirombak.. dari atas sampai bawah.. dari tukang buat baju sehingga la tukan kebun stadium.. itu hakikatnyaa.. mereka tak nak lagi dengar alasan yang sedia mereka tahu.. ini bukan pasal masalah mentaliti or fizikal or teknikal or what ever.. mereka semua dah tak tahan dengan bau² yang selama ini mereka bau.. mereka nak cara yang laen.. apa yang perlu dilakukan?

1. tuka pengurusan.. dari akar umbi..
2. tuka jurulatih.. tak salah amek jurulatih luar kalo kita mampu dan boleh utk kemajuan negara sendiri.
3. tuka sistem permainan yang sedia ada.. kita kecil tapi kita laju.. kita ada peluang.. pikirkan sejenak..
4. pilih permain yang berdisplin dan mempunyai motovasi tinggi..
5. banyakan membuat tinjauan keseluruh negeri untuk mencari bakat baru.. jangan harapkan pemain yang bermaen dalam liga malaysia.. cube bersikap demokrasi..
5. hantar peninjau kat luar negara.. kot² mana la taw ada org malaysia maen liga eropah ke or dorang lahir didalam malaysia.. and longgarkan kerakyataan..
6. jangan dilepaskan permain bawah12thn negara.. mereka aset.. hantar mereka timba pengalaman.. tapa.. biar duit klua sket.. janji mereka ada motivasi..

so ako listkan mane² ako rase perlu diambil berat..nak ikotkan banyak gilerk ako nak share.. tapi ini saja yang dapat ako luahkan.. tak puas ati.. bleh msg ako..

itam dan putih


title tunggu lori tranfomer
photo by jay


title warbrain
photo by tripod


title ilhamata
photo by i dont know..
ilhamata



1.2 milligram emmat roslan butterfinger
photo by madd
bilikecemasan



hitam dan putih..hitam itu menggerunkan..putih itu semacam kain..kalo diilusikan didalam gambar..inilah jadinya..hohohoh..semacam ini kot..so well..ini adalah adaptasi photo berwarna menjadi gambaran hitam putih..cube pikir 50 tahun akan datang..ianya akan menjadi sebuah memori bergambar yang penah dilalui..nilai sebenar akan bernilai dari hari kehari..dan juga dicamporkan sedikit nilai klasikal..dan nilai yang sebenarnya teletak di nilai n.sembilan..agagagagagg

Tuesday, July 10, 2007

bola sepak malaysia!

malaysia 1 vs china 5..

adaka patut?.. patut? tak patut?.. malapetaka sedang menimpa bolasepak malaysia.. hmm.. ako tak tekejot dengan keputasan tu.. tetapi ako tekejot melihat pemain malaysia beraksi.. dari sudut pandangan ako.. malaysia bagus.. hahahhahah.. lepas neh sapa plak nak disalah kan? pihak atasan? jurulatih? pemain? pengadil?.. cuba fikirkan sejenak.. ako rase jurulatih.. kenape? pasal jurulatih yang mencorakan sesuatu permainan tu..betul? ape yang ako tengok semalam.. pemain malaysia takda motovasi dan disiplin.. ehek.. tengok care maen pon bleh taw lo.. selain tu jurulatih memang banyak peranan dalam sesuatu kelab atau negara.. kenape? dia yang tentukan segala perancangan dari segi sistem permainan.. malah kalo nak diikotkan sampai pemainan sakit pon kene amek taw.. kalo dia ajar laen.. laen la jadinya.. ape yang ako nampak semalam.. antara yang ako rase boleh pegi lagi seperti akmal, indra tu je kot.. pasal dorang ada eset.. cuma dorang tataw nak gune aset tu dalam team.. macam mana nak maen kalo passing takat passing budak sekolah jek.. so ok la tuh.. cuma belom ada lagi kelibat semacam moktar dahari.. dia taraf dunia.. huhuhuhuh.. so lepas neh kita tunggu pula malaysia sedekah goal kat ubzkeatan..sadiauwieua.. susah bena nak eje.. ako bute hurup sejak umo 14 thn.. hohohohoh

Monday, July 02, 2007

Sunday, July 01, 2007

hasilnya!

take by madd


take by tripot


take by jay


take by jay


sedia maklum pada mereka-mereka yang mengikuti perkembangan ku..terima kasih untuk anda semua..dan disini ako papar kan gambar sebenar yang tejadi pada kami (ako, sha dan jay).. expidisi putra jaya..ahahhaha..tempat yang menarik! dan inilah hasilnya..lain-lain bahan..dipersilakan melawati laman http://photoaddict.fotopages.com/..dan juga difotopage ako..sekian adios~

Monday, June 18, 2007

saya berumur 25 thn


Terima kasih kat semua yang telah mengucapkan "selamat hari jadi" kat ako..moge persahabatan kita kekal abadi..

14.6.1982

Sunday, June 17, 2007

weird art exhibition

weird art exhibiton

weird art exhibiton adalah satu pameran yg mengetengahkan bakat muda dari malaysia..dari muzik hingga lah ke art..so bende neh bermula selama dua hari..well ako tada buat apa2 pameran pon..just kali neh ako tukar angin sket..ako bukak booth..bersama2 ainfais dan jijoe..so segala perancangan telah bermula dengan baek..but ada masalah tentang tempat event tu jek..biasa lah..kami bukan org keturunan kuala lumpur..so hari pertama mereka banyak ketengah kan bakat2 anak muda bermain muzik..maksud ako..hari gig lerkk..pe yg ako dapat ckp..hardcore malaysia bukan ditakok lama..muzik dorang sunguh indah dan matang..setaraf dengan band hardcore yang ada nama kat malaysia..tapi ako cuma tetarik dengan satu band yang bername erkk ape tah..huhuhuh..tapi gi mampos la sape yg tadatang..hihihihihih..so hari pertama jualan agak lembab sket la..but ada gak la yg dijual dari takde..hari kedua? hari yg agak dinantikan..kami bukak booth agak lewat gak ari tu..ahahahhha..bese lahh..tempat da tahu..wat pe nak gelabah bomba..bukak jek booth ramai yg datang serbu..ramai tak ramai sangat laa..tapi agak ramai laa..korang taleh nampak..hari tu lebih ke pada art..banyak art terhasil dari anak muda malaysia..ako agak bangga..dari art besi sampai la yang ke conteng kertas..ahahhahaha..so secare keseluruhan event tu ako bleh kasik 3 bintang dari 5 bintang..hope ako dapat lagi join event2 sebegini..insyallah..itu saje dari ako..

p/s:sorry ako malas nak pegang kamera..oleh itu tiada gambar untuk santapan..

Tuesday, May 22, 2007

no tido~

hey pal! how do u do?..so tada ape nak cite kat korang..just wanna story bout 1 nite..so ptg tadik ako terima sms dari banmie..well ako memang giler tak jumpe ini mahluk..then dia pon tanye ako ape projek? and ajak ako pi tron umah bangla..well ako mmg ade keje..tepakse la ako hold dulu.. then kitorang pon deal jumpe kol 9 lebih cos dia ondaway dari nilai..then ako pon tron la umah dia.. kalo nak ikot kan nak jek ako soh banmie tron umah ako..cos umah bangla ondaway ke umah ako gak..but ako pikir2 balik..banmie tataw umah ako kat mane?..tepakse la ako tron umah dia..so melepak kejap kat umah banmie..sambil borak2 ngan mak dia..dah sudah..kitorang pon nak gerak..ajak manjal sekali..walrus tu plak tanak follow..cos takde bende2 yg menarik..ape punye samdol laa..kang nnt bosan dok umah bru la tehengeh2 nak mencarik membe..so ako pon la tron ngan banmie jek..sampai jek umah wan.. kitorang pon melepak la minum..minum punye minum, bangla ajak lepak umah dia.. so gi plak melepak umah dia.. borak punye borak..macam2 kitorang borak..yelahh ako da lame tak melepak ngan banmie..so dia pon dah keje kat n9..so lepas neh senang la nak melepak lagi..neway banmie neh anak murid kesayangan mak ako..so kitorang memang agak close la..kene plak dah lame tak jumpe lagi la banyak cite..cite punye cite jam dah kol 6..damn!! banmie kene rush..pasal kete adik dia nak bawak keje kat kl..ondaway balik mak ako plak call..aiseh..ako dah tebawak kunci2 umah..so tadapat nak bukak..camner mak ako nak pi mengajar?..alahaii..mau pantas..banmie besitt tak hengat..then sampai jek area ampangan..jalan dan jem..org2 suma mau anta anak sekolah la..yg masok opis la..this is my 1st time ako berade dalam situasi neh..seremban sudah agak padat..kete2 dah banyak..jln jem dah macam jem kat kl plak..so cube korang bayangkan korang tak tido sehari..ape yg korang buat?
just think..hihihihih

Saturday, May 19, 2007

weird art + part 1



Dijempot semua manusia,alien,binatang,tumbuhan,
zat2 hadir memeriahkan lagi pada hari itu..

t-shirt untuk dijual


t-shirt untuk dijual..selagi stok masih ada!!!

Monday, April 23, 2007

nofx showcase in kuala lumpur


The Gig Of The Year

Well..Ini adalah gig terbaek yang penah ako hadiri..and akan menjadi sejarah idop ako..So kat sini ako nak cerita la sket pasal ape yang tejadi kat showcase tu..Telah kita ketahui NoFx adalah band sket punk yang berasal dari california..This band boleh diketogorikan sebagai antara band lagenda punk masa ini..and ako bagai tak pecaya yang dorang suma tron kat Kuala Lumpur..ako membesa dengar sound dorang ako mmg follow dorang dari sekolah menengah lagi..Well it is!..So dikisahkan ako gi besama rakan2 Punk Rock yang tableh dibawah bejumpe..ade je bende yang best..Maka 19 hb itu menjadi tarikh keramat kitorg..Tengahari lagi si izam dah sms ako "bila mau tron?"..tgk jam baru kol 2..well ako pon pantas mandi ape suma gerak ke s.alam tros pi umah sewe si izam..and izam invite membe dia sorg follow sekali..well kitorang pon tros ke umah si cedal..kire kumpul kat sana la..kitorang pi 2 kete..bangla bawak si ain..then boleng menyusul kemudian..jam dah kol 6.30..klua je umah cedal tros jem..org baru balik keje..what da hell? well ako tade la riso sangat pasal boleng pakar jln2 k.l neh...si izam plak asik memekak tak saba nak sampai..nak pecah perot ako dibuatnye..and sampai je ke distinasi dah kol 7.00..sesudah parking kete..tepakse la kitorg jln kaki sket..but takde la jauh sangat..dikala kitorg mau melintas..ako perasan ade sorg polis trafik tgk dok melanguk tepi jln..dia pon tanye kat ktorg nak gi mane?..dan dengan selamber nye membe izam tunjuk ke arah club ruums tu..lepas tu polis tu bleh ckp "balik bace yasin la"..ako buat tataw jek..pastu membe si izam say sumting..ako dah lupe dia ckp pe..ahhh lantak la polis tu..mcm la anak dia tak layan rock..fuck off laa..well kat situ mmg dah penuh mat2 punk besidai..ktorg tros beratur..lame giler beratur..lepas dah masok ktorg pon carik la port utk melepak..mase tu band dari hong kong tgh perform..pi mampos laa..lepas je abes derang punye show..crew2 nofx lak masok..seting ape yg patut..dari situ ako dpt lihat betape profesional nye dorang setting lighting sound dah mcm2 lagi..wa caya gilerkk..walaupun memakan mase yg lame..then orgenise pon wat kate2 aluan and bepesan supaya segale kamera tidak boleh disnap..nnt kene dirampas..tetibe lak crew nofx bersuara "hey dude~we love camera"..ape lagi tros berubah muke orgenise tu..akakakka..and then line up nofx pon masok stage..masok2 jek dorg dah wat lawakk...ako bantai tegelak..dengan lagak sempoi dorg..petik je gitar ako tros tgk bbudak jadi kelang kabot..perghhh mmg dasyatt penangan nofx..but ako dok tepi bar jek..layan kepale sendiri je laa..just izam ngan boleng je beriaya2 joget..wa tak larat dude~..kompom saket badan nnt..lepas jek derang maen 3 4 lagu..si derek pakai kain serban pak arab yang mane tah dia dpt..then ada la mamat punkeh sorg neh naek stage setelah di panggil oleh fat mike cos he want say sumting..mamat tu ckp la yg serban tu utk org muslim yang pakai..so kire nofx tu tak hormat la..well fuck that punkeh..ako akui mmg utk org muslim yang pakai..but kenape dia ckp pasal bab2 agame skunk?and kenape serban tu dibawa masok? nampak sangat mamat punkeh tu bodo tak betempat..lagi pon bende tu just kain yang boleh dipakai oleh sesape tak kire umat..fat mike says "your rules" then dia pon kasik la kat mamat punkeh bodo tuh..nampak sangat bebudak punk skunk bodo dan tak bepelajaran..poser gilerk..dah la mabok..bangang! memang potong stim kate izam..huhuhh..dlm show tu derang ade selitkan lawak2 dorang la..ade satu lawak tu..dorang taw good calet tron k.l..siap fat mike kutuk si benjamin..sampai wat muke..akakakkaka..fat mike kate ade 3 band otai yang sangat bagus sekarang..dorang yg petama..2nd bad religion 3rd rancid..dorang just melawak..tros bawak lagu "radio" cover song rancid..perghhhhhh...well lagu demi lagu dorg bawak..suma hit and killer song dorang bawak..ako still tak puas..cos 2 lagu kegemaran ako elektrik city ngan moron brother derang tak bawakk..uhhh tidakk..tak puas..mmg tak puas..tgk2 jam hanye sejam suku je dorang wat perform.. :(..we want more!! we want more!! jerit follower nofx..dorg ckp u back up!! u back up!! we play more!! we play more!!..akakkakak masok air si derek neh..adusss..last skali dorg bawak lagu ape tah..ako dah lupe..huhuhuh then tamat la show dorg utk ari tu..and ape yg ako dpt dari perfomer dorang..dorg mmg pro, spoting giler, lawak dan mcm lagi2..cume mamat punkeh tu je org yang paling bodo mase dlm gig tu..memalukan follower m'sia..that all utk ari neh..

p/s: segala gambar akan ako upload kemudian utk diedit..

Tuesday, March 06, 2007

in got locker..

bertajuk: gunakannya untuk berpusing-pusing

huhuhuh...mcm iklan kasot le plak~..whatever~..so this is my 2nd vector..still make by adobe photoshop..ayaaa..pls someone kasik ako installer adobe illusSs..this picture ako mengambil mase 1 setengah nak siapkannye..tade tidoOr..non stop bebeh~..tak tade la retro sangatkan dari yang lepas..so bleh nak kekalo sesape nak kutuk..rite your name here~agagaggaga..itu sahaja..so, ari tu ako pi the e.o.malaysia..tapi naek pon menatang tu..mahal..baik ako beli rokok~ layan kapocino ke..care!care!..pi ngan imi and amek gambar sahaja ahahahah..pas neh bile tah mau jumpa laie.. ;( so k le..ako dah takde idea la..wa dah ngantok bangat neh..bay bay

Wednesday, February 14, 2007

14.2.2007 = ??

marahkan radio..

what da hell?..suda lama tidak post ape2..suke ati?pegi mati? hahahhaha..mari!mari!.. so kepade yang sedang bekasih2an tu "selamat ari bekasih sayang" ye..hope y'all have a nice life..enjoy it! but yang tado sesape tu..tadapet den nak nolong doh~..so this year agak best le..2nd time seleberet besama si dia..huhuhuhuh..but tengah syok melayan pikiran..tetibe plak ade yang potong stim.. superb shit!..we just hanging out je, gi lepak klcc tu..tapi tak tepikir pon nak naik lif..then masok le dalam lif tu reramai..tanpa disedari beg ako kene cilok~..kemak tol!!!kemak mak ko le!!..but tade barang ako yang ilang pon..tapi beg duit imi yang kemak2 tu dapat..arghhhhh..potonggg!!!potong stim!!..so ako pikir dapat je jumpe pencopet tu..then lepas tu kitorang wat report kat pak guard klcc..bru pi wat laporan polis lak..kat balai memang cite senang..polis shit! fuck polis!..claim ilang je..abes cite..kalo claim kene copek lagi leceh..ako pon balon je lah..wat je la..kalo tak kang kene tangkap lak si imi tu..aaaggagagaga..so bagi ako..this year kureng sket la kot..kalo tak kerana pencopet tu le..

sorry tiada gambar untuk santapan..

Tuesday, February 13, 2007

apa ako buat @ fikir??

tada tajuk..

semestinya pale otak ako still memerlukan keje untuk idup atau pon melayan kebosanan ako.. then ako pon dah tataw lubang mane nak mencarik pekejaan..adakah pekejaan tak suke kat ako?..or adakah diploma ako basi ditelan zaman? isk isk iskk..so untuk sebulan penuh kusyuk melayan mp3 di pc..bosan gile beb~..untuk masa ini ako mendengar band2 dari album lama, radiohead, pearl jam..this band very2 rock..album tebaru memang best bagi ako..well ako memang gile babi suke dgn sore eddie vadder walaupon dia bawak lagu dangdut..ako still mau dengar..muhihiihih..and then band dari u.s billy talent album tebaru derang mmg damn kewl yaw~..huhuh the 1st emo punk yang ako suke if nak dibanding kan ngan my chemical romance yang tak hape2 entah..mcm bodo jek..serius billy talent lagi best dari suma band emo kat dunia..weweiitttttt~..lagi.. band wolfmother..this band retro sket..and sound mempunyai element ala ala fren fedinand..this band from u.s..tu pon adek ako yang usulkan..but they all best then ako ada gak dengar band dari yeah yeah yeahs..same like sonic youth..but ako suke sore ngan sound derang..lagi lagi~band eisly, the format, incubus, artic monkey album terbaru, +44 dan heavens tu suma masok suma dalam list lagu yang ako putarkan tetiap ari dlm bulan neh..if korang der lagu yg best2..mau pantas le bincang ngan ako..and skunk ako sedang mencari-cari lagu dari band sonic youth yang dalame sangat ako tercari..j.m + the frog, mother love bone, mudhoney, sebadoh dan banyak lagi..arghhhh ako just nak mp3 dorang..huhuhuhuhuh..adioss

Thursday, February 08, 2007

new vector


well..
ini vector terbaru yg telah ako hasilkan..mostly ako pakai photoshop cs2 jek..blom taw pakai illus..dan lagi mudah kalo menggunakan illus..so vector neh ako blasah seharian untuk menyiapkan kereta tu jek..front dan brush lain hari ako buat..so tade la lame bangat mase yang ako perlukan..and tak menyusahkan..model kereta tu ako amek dari abah ako nye kereta yang telah dijual..ade keeee patut?? jual murah lak tu..toyota tuuu..adoi~~..pe nak buat..bukan kereta ako..tapi kereta tu banyak perhidmatan yang telah dilakukan..and kereta tu le 1st time ako blaja memandu tanpa pengawasan sesiapa..dasyatttt...huhuhuh..

Wednesday, January 31, 2007

tak bleh bla..

Marahkan Radio..

sooooooooooo000000000oooooooooo..secare seriusnya ako dah melepaskan jawatan ako sebagai installer carpet yang berjaya..well ako dah jadi penganggur kembali..ini disebabkan ako dah tade transpot mau pegi keje diwaktu pagi..and membe ako pon dah dapat pekerja baru yang lagi hebat dan gagah pekase dari ako yang lemah lembut neh..so cam biasa la idop neh..bangun tido panding siling jenguk luar tingkap ari2 tanampak matahari pagi..huhuhuh..biasa laa..well ako ade satu citer yang boleh stimkan bulu roma korang..ako masih ingat lagi peristiwa tu..so diceritakan..hari isnin yang lepas..balik dari melepak bersame jijoe jambul and frenz..ako tros pulang ke rumah la kan..
lepak2 sambil tgk t.v..time tu ako memang ngantok gile seh..lepas jek mandi ako melepak balik tgk t.v..then memang tak bleh bla..pale ako ngantok bangatttt sih..then ako masok la tido awal..seawal kol 8 nak ke pukol 9..tido punye tido..tibe tibe ako rase macam ade bende kat tepi ako..and ako sedar bende tu seekor kucing itam..kucing ako? entah la ako tak sure..tapi itam la..so ako pun becadang nak bukak tingkap kasik kucing tu klua..tibe2 ako rase badan ako tak bleh nak gerak..ako masih ingat..nak pusing kepale pun ako tak boleh..ako nak mengelongsorkan diri ako..pun tak bleh..then ako alau pakai mulut jek..maksud ako, ako syuhhh~~syuhhh~~ kucing tu..lame gak badan ako stuck..ade la dalam 40 minit..dapat je lepas...ako tros bangun..macam undertaker bangun..perghhhh..ako tros klua bilik ako..and lepak kat kusyen..then ako pikir2 balik..rupenye ako kene himpit ngan antu himpit..damn..ini kali petame ako kene impit sejak pindah sini..

moral : kalo nak tdo tu bace la ayat2 suci ke bismillah ke..

Tuesday, January 23, 2007

bla bla bla..

Marahkan Radio..

so sorry to all reader..ako dah lame tak post ape2 sejak semenjak?? so pepahal takziah utk org2 johor akibat musibah melanda..tuhan nak tunjuk sket kot..ade mender yg tak elok kot kat sane..
well disini la kite..so ako malas nak cite panjang lebar..pasal ako pon dah tak pandai nak cite nak share2 cite..well sorry to my mom, sorry to my lady..pokok takan bergoyang kalau angin tak tiup..ako memang sebangsat bangsat yang korang ada..mungkin lebih dari itu..mybe ako dah lame tak melenting..mybe ako dah lame tak begadoh..
and mybe gak ako nakmati cepat..dan mungkin pasal tu kepanasan ako terus menuju puncak (bak kate lirik akademi fantasia) fuck off la!..so skunk ako lagi suke dibenci..i'am hated!!..but ako rase memang betul la kate si loque(butterfingers)..tak salah kalo kite buat salah dan tasalah kite rase sebesalah..so taksalah kalau ako nak rase marah dan tasalah gak ako dimarah..sekuat api menyala kalau disibah air, padam juga akhirnya..ako hanye nak dipujuk bukan dimuncung..well key lah dari ako teruskan cite bodo tak perikemanusiaan neh..ada baek ako shut the fuck up untuk masa neh..adios caw..