Wednesday, December 20, 2006

sebulan yang lepas??

Marahkan Radio..

perghh..lame gilerk tak update..pemalas seh ako..

kalimah hmmmmmm..ako pon tataw nak cite ape~..but sebulan yang sesak..suma mau pantas..nak lari pon tak cukop tanah..gi menembak le,masok lagu le, event rantai lagi,working class yang sedang tenat..so skunk ako suda free~,ako bukan free!,keadaan ako free~tak juge..
so dipendekan cite..last 3 4 day ako tak tido..who cares~..kene siap kan event rantai yang sangat lembab..perghh, friday gi antar work yang nak dipamerkan..dari petang sampai malam..dok melangok kat sane..nak patah kaki woo,bontot pon da tak selere nak dodok lelame kat situ..pe nak wat, kene buat,tapi ikhlas ke??agaggagagga..ako pedulik ape org cakap,yg penting ako sendiri yang taw,ikhlas le tu kot..that day..ako rase mcm sekelumat langau,suma dah ade name..tapi ako lagi sesuai letak diri sendiri setaraf langau..eh tidak! najis kot..this my 1st exhibition..buat abes baek..so hari yang dinantikan tiba!!..hari panas, hmm..tataw pe yg panas..klua masok rumah,dok dalam umah pon panas..ini kan melepak diluar..so ako tade gamba yang nak dishare bersama..ahahahahha..ade jek..tapi ako malas tahap babi..so thank kat bbdk ILHAMATA..ahahahh..y'all damn kewll..dan mereke2 yang hadir..Lomoto

dont let me down

burn it my lonely shoes
turn on the radio
pick up your sound true
don't let me down

don't let me down
don't let me down
don't let me down
don'tlet me down

you dont know what have to do
you dont know what most to thing
cos i just like you
pay for parking
watching the game
the sky was burn it

hey my lazy
change my way
hey my lazy
change my way
hey my lazy
change my way
change all my life

stop and thinging
stop and thingking
stop and thingking

Thursday, December 14, 2006