Thursday, June 22, 2006

koleksi terbaik




Bad Radio Friendly:.

seperti yang dijanjikan..maka dengan rele hati dan senang diri..ako mendisplay lomo kedua ako..iaitu supersample lomo..hadiah dari IMI..keh..ako masih lagi belom mengunakanya..masih tade idea..walaupun lomo dibuat utk kite shot tanpa berpikir, ako mahukan view yang menarik..dan model yg tanpa dibayar..but bagi ako..supersampler laen dari fisheye..cos utk menghasilkan gamba yang kewll..ako kene gune model..

p/s: ako lom klua umah untuk berlomo lagi..but nnt kan gambar nya yek..catch y'all later dude~~

Friday, June 16, 2006

Birth boy??

adakah ako still budak2??..
thanks kepade mereka2 yang telah mengingati hari jadi ako..dan tak lupe yg wish birthday ako.. dan yang paling penting ako dpt hadiah dari sesorg yg ako sayang dalam dunia neh (IMI)..
sesungguh nyeh ako serius teharu becampur sedih..if korang yg tatahu tarikh lahir ako..ako dilahir kan pada 14 hb jun 1982..jam 12 tepat..menurut mak ako ckp..

meraikan??..
neway ako..tak sangat meraikan hari jadi ako..ako just klua ngan imi..tu pun da cukup bagi ako..just raikan camtu jek..sungguh kesian dengan imi..mane tidaknye..dijanjikan ketemu di kl sentral..tapi ako tuka plan..kene jempot nye di tol bukit beruntung ek..cos bas yg dinaiki hangus..giler seh..sungguh horror bak kate imi..memula ako ingatkan memaen jek..but its real seh..bas tu hanggus di tepi highway..amin awek ako tade pape..she fine..but dia memang buat ako tekejot..seriusly memang kejotan yg ako tadapat sangka..laen dari kejot dari bangun tido..lebih kurang mcm ako kene punk'd la..tekejot dan suprise..patut la dia bebetul soh gi amek lomo fisheye ako yg taleh nak direpair..and dia dah belikan ako sebuah lomo supersampler..adoi~..nak cite lomo pon ako addict..nie kan pulak org tesayang kasik ako hadiah lomo..ako memang super suke adiah tu..and ako akan menjagenye dengan penuh kasih sayang..

wish ako??
moge ako dapat pekerjaan yg sempurna..da ako bukannye budak hingusan lagi dah..atas bawah da bebulu tapi prangai still cam bebudak..adoi~~

to IMI..
i luv you so much..more than i rite and i says i luv u..

p/s: nnt ako display my lomo supersampler..

Tuesday, June 06, 2006

06 Jun 2006

Bad Radio Friendly:.

ako tataw nak cite pe..sungguh tension ngan pc ako..ako nak post cite pon susah..isk2..neway ari neh sehari mengemas bilik..sungguh meletihkan..tak pasal2 kene selesema..isk2..kelemahan ako ngan habuk..skunk suda bersih dan cantek..cukop letih woo..erkk untuk pengetahuan chatbox ako ako del..pasal da taleh komen..ade ke patut?..da la banyak komen..alih2 taleh nak chat plak..
so skunk ako still lagi blom bekerja..tapi ada keje gak la..just helping my fren buat advertise..dpt la sket komisen..tapi cipot jek..ok la tuh..tapi dalam pale otak ako macam2 la..ngan lomo ako rosak..pastu skunk ako ketagih PS2 plak neh..nak dekat ari2 ako melepak umah membe ako, hanye untok maen game tuh..huhuhuhuh..tapi kalo nak dipikirkan balik..banyak gak la mender ako membazir..iskk..tapi da memang kegilaan ako..ako nak pe yg ako addict..asalkan berduit..suma benda kita bleh dpt..

Thursday, June 01, 2006

LOmo Rawk




halo halo hallo0o0o0...still tada pekerjaan..ini la hasil nyehh pekejaan ako yg agak rumit ontok ako memikirkan buat mase skunk..lebih memeritkan lagi fisheye ako pecah..damn kewll..banyak gi ako lom explore fisheye neh..tetibe rosak plak..isk isk isk..but kat sini ako display mane yg sempat ako snap sebelum fisheye ako pecah..neway ako cukop keciwe pasal ako taksempat nak wat layer..so ako tunjuk kat korang yg non layer..

p/s : korang bleh tgk di SINI enjoy it!!and give your damn comment ya..peace V