Wednesday, August 31, 2005

Hari nie Hari ape?


Lalaikatok...uwhhh...busan giler ari ni...same jek cam smlm...asal la minggu ni minggu suwey ako...da la ari tu bag ako ilang...smlm plak ako buat keje bodo...isk isk isk..ape yg ako carik ni...ape la ako nak niee~~...suma da berubah...gi town pon da berubah...banyak yang da naik...best best~~..tapi tetap tak best..kalau da name seremban...ak ak ak ak ak...neway da lame ako tak dengar band radiohead...sesekali dengar balik..leh bwat emo ako ilang...yeah..kewll..ni da masok 6 kali ako ulang lagu dorg..ni sume pasal blankas uh ni..cocok ako layan radiohead dulu...superb..tanape tah ako da tak leh nak masok lagu~lagu berat..ako rase tlenge ako da rosak la weh~dengar lagu berat..copek bona ako bosan...tak de feel..i think so la...but iskkk la...hampeh hampeh...somethink rong gi kat diri ako ni...asal ati ako macam kene block...ako bukan emo...tapi macam ade satu mende yang tesangkut kat ati ako ni...ade rase tidak puas ati..but sape yang ako marah?~ex?? mungkin takk!~~friend~~!mungkin tidak!~ family!~i dont think so..BUT WHY!!!..feel camni yang wat ako lemah...isk isk isk...kelemahan ako..ako rindukan sesorg ke?maybe! not...some one please help me!!!...balik je tengok mawi kawen...tros ako jadik camni...arghhhhhhhhhhhhhhhhh shit~best tol lagu my iron lug "radiohead"...rase cam nak rekod lagu jek...da lame ako plan...tapi duit tade...da lame ako tak rekod lagu...ahhhhhh...ako nak wat rekod gak wat mase tedekat ni...pe nak jadik..jadik la...kalau jadik alhamdullilah...huiyoooo da mengarot gile ako post ni...ako pedulik ape la~bak kate sha "tu ko nyeh myspace~blasah jek" camtu la ayat eh..key la..ako nak wish sempena merdeka day ni..takot tak sempat lak...huhuhuhuh..happy merdeka day to all rakyat malaysia..terutame malay power...keling cine gi mampos same korang...akakakakakka..malay power..wangi..cun..gagah..hensem..merdekan diri weh..jangan jadik katak bawah tempurung gi weh...bunyi jek kuat..tapi muke tanampak..ak ak ak ak ak...moto merdeka pe ek?...akakakakakakak..ako langsung ta taw maa...huhuhuhuh... jangan jadik cam ako...huhuhhuhuh..jadik la rakyat begune..bia sakai..janji otak cergas,jangan kasik org lain tindas,sekeh,kutuk suma la...key la happy malaysian..proud be malaysian..happy merdeka day..malay rules,malaysia rock...caw

Tuesday, August 30, 2005

hmmmm


dont wanna to say~~ just wanna

shit~shit~shit~arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~
iakkkkkghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr~


i dont think so~ just wanna
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~
argggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
~

what am supost to do~just wanna
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~
arrrggggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
~

what rong wit me~just wanna
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~

iam so loser~just wannna

arrrrrrrrrrrghhhhhhhhhhghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

arfghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

arfgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg



Saturday, August 27, 2005

selamat tinggal semua

music on.

selamat tiggal,
ku coretkan kata,
terindah mereka,
mendungkan berubah,

terpinggir kata,
noktah terakhir,
hati berubah,
tiada yg indah,

selamat tinggal,
selamat segalanya,
harikan tiba,
merubah semua,

selamat tinggal,
hilang pandangan,
sesat dikota,
kota khayalan,

senapang gajah,
generasi baru,
taman sutera,
tasik tecemar,

selamat tinggal,
selamat segalanya,
harikan tiba,
merubah semua,

kain seputih,
hitam tecalar,
rosakan minda,
hilang segala,

cetuskan minda,
ingatkan segala,
hati terubat,
jumpa dilain masa,

selamat tinggal,
selamat segalanya,
harikan tiba,
merubah semua.

lirik by amadd

Tuesday, August 23, 2005

grrrrrerrr


Just a pic~~

p/s : kalau tak cun tolong komen weh...

Monday, August 22, 2005

Penceroboh


shit!fuck up!Loser!morron!black ass!..bodo punye jantan..ppuan sorang punye pasal dah brani nak ceroboh rumah ako..

ahad 12.23 - jiran ako call...kate ada org ceroboh...i think just a small prob..selang 5 minit lepas tu jiran call..cakap sorg budak lelaki yang giler sex dok tdo umah ako tanpa kebenaran..apesal la ko bodo sangat jantan oi~..mak ako soh blankas gi tgk umah..coz jiran ako dah call polis..kasik kepong ako nyeh rumah..shit!shit!shit!..ako lom taw cite lagi mase tu..lepas blankas gi tgk umah baru ako tanye mak ako mane blankas?..then mak ako stroy kat ako..umah ako tempat port mamat giler sex lepak..coz beselah umah ako disewa kan kat bitch bitch asshole mother fucker drag..ade ke patut?memang tak patut!..kalau ye pon ajak la ako sekali...akakakakka..tade uh ..neway bitch is bitch...dah lame ako nak tangkap budak tu..tapi takde infomer jek..but ako memang dah banyak kali dengar cite pasal bitch2 kat sebelah umah ako...so lepas jek mak ako story kat ako~dengan tak mandi ako slumber jek gi umah tu...tgk ape jadik?...kalau leh ako nak parang anu si jantan tu..yg bitch~ ako nak lade sket anu !@#! tol..sampai jek polis da ade...budak tu pon dah kene cekop dengan jiran ako!!..good work pakcit tempang..ehe..so ako tengok blankas cam der prob jek..yek ar mane tak nyeh~ da jadik kes polis...ako memang tunggu time jek nak debik mamat tu~.arghhhhhh slamat ada polis..serius shit budak tu kecik gi..baye adek ako...isk isk isk kecik kecik gi da giler sex..sanggup wat keje stupid..so pastu ako blankas gi tanye budak bodo tu..yek la suspek..kene la tanye..pastu budak tu cakap dia kenal ako..huh~ako da la emo nak blasah org..boleh plak dia cakap dia penah salam ako , penah borak ngan ako..he know my car..tu maksud dia cakap dia dah kenal ako...akakakakakkaka..bodo nyehhhhh...bodo sebodo tupai jatuh kat tanah..bangang nak mampos...taik cair tol budak tu..hey~dude im not that person..ko ingat ako layan ke bebudak cam ko...budak ingusan..takde matabat...pasal ppuan dah sanggup coroboh org lain...so blankas tanye ako..ako cakap tak jek..then dia tanye nak wat repot or tak...ako cakap buat repot...huhuhuhuhuhu..macam sajen sey ako rase...akakakakakka...tade sajen tak sajen..dia dah main name ako, pastu dah wat port kat umah ako...gi mampos la fucker..no fucking mercy..blankas call umah..tanye mak ako..mak ako soh repot gak..one more reason..jiran ako dah banyak kali sound bitch2 tu..jangan masok umah ako n memacam la..tapi masok jubo klua kat pantek jek..tak nak denga..kan da kene..ako memang dah lame tunggu budak tu kene cekop..one of them..ako taw ada lagi..then ako ta taw blankas cakap pe kat budak tu..coz blankas memang taw perangai ako...kecik kecik ako pon ako suke gadoh gak weh..budak tu memang badan besar gak la..tapi ako tak pikir besa ke kecik ke... kalah, menang,mati,idop bakang cite..janji ako puas..puas sepuas puas nyeh~~.that why? blankas tak nak ako masok campor..dia abg ako..then bincang2 punye cite..repot gak...si budak tu tarik2 tangan blankas..ako tgk muke blankas da nak betuka jadi ijau..u dont make me angry..akakakakakaka...what da fuck?! ako sound tros..ako tak pedulik ko banyak kes ke,ko budak 3 line ke 4 line ke..ako tak pedulik...gi mampos ngan line2 ko tu...then baru la polis gi tarik budak mentah tu..neway sebelom tu ako borak ngan polis sorang lagi tu~..isk i hate cop!~ dia cakap barang umah ako takde hilang..budak tu just tompang tido jek~~...hahahahahha.. kat situ ako da dapat tangkap~..polis tu pemalas, polis tu bodo,polis tu makan gaji bute jek...ako cakap kat polis tu.."ye la bang..memula tdo luar umah..lepas tu tdo dalam umah..pastu tdo ngan ppuan plak dlm umah ako..~ polis tu diam!!!..akakakakakakak..ako memang anti ngan penceroboh neh.. then dorang gerak balai polis..wat repot suma..ako stay lagi umah...neway kes tu dorang tak klafikasikan sebagai tangkap maksiat...coz ppuan tu tade bitch tu tade besama..ko memang selamat budak!~budak tu jek kene angkot..si bitch tu tak kene tahan...then ako nak gerak..ako hear sumtin dari umah bitch tu..dia cakap ako bodo,bangang,babi macam gila...akakakkakaka... why tak cakap depan ako!~...akakakkaka..bakang cakap leh la bitch!~ meh la depan ckp~..gi mampos same ko ngan keluarge ko...dasar tade motivasi diri...camtu la jadi nyeh...ehe...ako balik umah...cite kat mak ayah ako...its under control..tu yang ako ckap kat mak ako...akakakakk.. ako masok bilik tros sambung tdo...akakakakakkak...then blankas call mak ako...cite da real one.. ako sedar~ako tanye mak ako ape jadik kes tu...budak tu di lepas kan...ok la tu~ ako masih ade belas kasihan gi..ape yang ako agak memang betul..tade barang hilang kat umah ako...just leh sabit "menceroboh" saje...tapi ako nak dorang kene kes tangkap khalwat..boleh ke? ..huhuhuhu.. so tape la...at least budak tu ngan superbitch2 tu sedar...ako pon tanak la nak tgk budak melayu hanyut...dlm kete kompom la budak tu ke brain wash...buat malu kaum jek..kasi sedar sket la..dah banyak kali jiran2 sound bitch tu...then jiran2 ako plak kene sound kat bitch tu...what da fuck?..hormat la sket rukun tetange tu..tu la ako cakap..bbudak skrg no fucking respek~...same la cam ako..akakakakkaka...no dude~..ako respek korang2 suma...akakak..kalau tak nak respek pon..cuba la jangan nyusahkan org lain...key la weh..pengajaran untuk semua kawan2...

Gigs




Radio Kejadian..
Gig pertama ako setelah 3 thn tak pegi gig..akakakkaka..lame sey tak gi gig..rase cam budak baru nak naik plak...thanks kat chap , ofa n fad sudi gi sama ngan ako ini...huhuhhuh..neway setelah 3 thn ako tak join gig ako dpt banyak wat kesimpulan la..one telampau ramai bebudak yang bawah umo leh masok gig...buleh ke?..ako pon heran..pempaham je la kan..shit!! ako mmg tak suke budak2 sekolah...prangai macam babik jek...no respek no fucking respek!!...tapi crowded memang ramai..suasana tu yang ako suke..but sayang nye, ramai bebudak sekolah yang tak tahu ape2...sound malam tu superb..sound best..coz, this gig not consert..tu yang ako heran!!..konset ke gig ni!!..sound memang da best gig yang ako penah gi...one more pasal stage...pentas bbetul pelik..huhuhuhuh..coz macam tangge...tu yang ako tak puas ati...pasal kalau band pfom..org kat belakang tak nampak..coz crowded depan dok joget..tapi kalau dorang duduk ke..kompom best...yang bakang kompom leh nampak jelas...tapi nak wat cammane kan gig lol~..so band ako yang nak sangat tgk one buck short , the times , subculture , bloody mary and the pilgrims,...one buck short memang happening..band punk rock...besa la kan punk rock tuhh..akakakakak..tade uh..kwel, but gitarist dia tuka lain...tuka ngan mamat korea mane tah...huhuhuhhuh...the times plak..mmg brit pop..sebijik oasis..wa caya sama lu alim...ko mmg pandai bekomunikasi ngan crowded..lagu memang best...dorang bukan macam oag...memang elok dorang klua oag..lagi bloodymary..ni band membe ako si jay, but sekarang da kluar dari bloody, and buat band baru "free love"...skrg ni line up dah tuka tinggal voc jek..voc tu memba ako gak...banyak meningkat band ni...dorang tak malu cakap " grunge life " ...yap that rite dude~..banyak lagu lame dorang bawak..but ada satu lagu baru yang dorang tak letak nama lagu lagi...lagu tu memang grungy..ako suke lagu tu...totally grunge sound..teringat ako kat zaman grungy suar koyak ako...owh shit i'm still grunge.. ehhehehe.. next band subculture..band otai selaga punk kat m'sia neh..dorang bawak banyak cover song rancid ngan ramones...yeah memang best siot...but pfom kurang sket la..besa la dah tua ma... tapi atas nama rock star...tue ke mude ke bakang cite la..yang penting dorang komitmen gi main gig...next the pilgrims..ehe..band ni tak yah cakap la..penuh dengan idea..walaupon tak de vocal.. tapi lagu dorang buat kaki ako begoyang...da kate kugiran di tepi pantai... takpat ar ako nak handle kaki ako ni...bia kan jek goyang ikot iraman drum...tekejut ako dengan pfomer rosewood..band reagge ni..best...1st time ako tgk..dorang memang reagge..kewl..dorang memang bleh gi jauh..malam tu gak koffin kanser tak pofom coz drummer tapi aru tetap ada..but dia bawak band side projek baru "sound down"..band reagge gak..banyak siot reagge band naik skrg ni..pasni ramai la kite jumpa bbudak rasta hair kat memane nnt...akakakakakkakakk...by da way sorry la weh..ako tak dpt nak snap gamba menarik...banyak sebab...key la that all 4 this gig..check up late dude~..prappp~~

-> nak tengok pics lain Sila Clik Disini

Tuesday, August 16, 2005

my new radio sound

My New Radio Sound

this band ako baru layan...sebenarnya band ni dah lama...side time pennywise , rancid , nofx ...100% punk rocks..cool..memang menarik band ni...ako suke band ni...arghhhhhh...and ako rase band ni lain dari lain...emo + punk + ska..tapi this band 100% punkers...kalau korang tak caya dengar sendiri la...baru setengah lagu ako dengar tros tangkap lentok...sound berak...tapi ada slit ska...tu yang menarik...kalau time tarik ada emo sket...but ako dengar mcm trash jek...tapi cool..tu yang best...lain dari lain..tu yang ako carik...lirik plak...banyak politikal sket...ok la tu takde ar jiwang jiwang sangat...kate punk...huhuhuhuh...biasak ar tu...

Ponteng Kelas



Bad radio ~~
weh ri nie ako memonteng kelas petama ku...akakakka busan sey...gi kolej kejap jek..amek jadual...tgh kelas stat kol 1 ptg...prghhh lame lagi ako nak tunggu...ako mane suke tunggu2 kelas ni...kelas tunggu ako leh ar...nak tunggu kelas kensalam lo...ako tak masok..tros balik on line...on line pon still bosan gak...iskk...nak kene antuk pale kat papan kerem kot baru elok...tapi kompom bosan...besok je la ako stat masok kelas...gi pon tgk bebudak kelas tadik..agak membosan kan...akakakakka..ako budak bosan kot...pale tak leh masok gi la ngan bebudak kelas ako...tapi tape la..sok sok ok kot...tak ok kang ako fuck ar dorang...janji ako masok kelas...akakakakka...key la weh...me bored to bored me...akakakakakka..caw

Saturday, August 13, 2005

Pic Terbaik..


Winner
pic of the day..

touch up by sha

Friday, August 12, 2005

Cuai


Cuai..

secara serta merta,
terumbang ambing,
tiba - tiba kacau bilau,
nyawaku melayang,
dibawah gerhana cahaya,
lampu neon,
fikiran mengamuk, hati berkecamuk,
terpekik terlolong,
langkah kau amat licik,
hingga ku terpedaya,
batinku dipukau oleh,
sihir dibibirmu,

guna sebelum dia kembali guna,
sebelum tarikh luputnya,
egoku terhina tercicir dipinggir,
laluku tergelincir,
salahkah ku merasa serba salah,
salahkah ku bermasalah,

otak kau memang licik,
sungguh terperinci,
batinku dipukau oleh sihir dibibirmu,

untuk seketika ku hilang kawalan diri,
untuk seketika,
ku hilang.

Wednesday, August 10, 2005

Hari Ini Dalam Sejarah



Jerebu Jelebu..

weh ako busan giler ari ni...busan sebusan busan busan busan busan busan nyehhh...akakakak.
kat umah ako pon dilanda jerebu sey...iskk...nak dok umah busan giler..nak klua takde membe...tolongggggggggggggggggg seseorang ajak ako klua...ako busan bangat niiiiiiiiiiiiiiii....iskk...nape la mak ayah ako pindah kampung...akakakakka...busan anak eh dok umah...weh bile ar nak elok cuaca ni kan...kalau sejuk ok la..ni jerebu..tapi ok la...akakkakaka nampak sket cam kat omputih...kakakakakakka...weh dunia nak kiamat la weh...terok sangat jerebu ni....ok la weh...ako dah ngarot sey...caw sin lu..permisi pakk!!!

Tuesday, August 09, 2005

Kerja Dipagi Hari



Hasil Tangan Aku..

weh...akakakakkaka...pic ni ako baru edit...pakai photoshop...punye le susah nak buat..slamat sifu ako ada....tu pon dia da nangis2 pasal ako lembab sangat...akakakka...pikir-pikir balik senang gak....tapi nak aja tu memang la susah...aakakakkaka..hanye sifu ako je taw susah ke senang nak aja...akaakakakka...but ni lom abes edit gi...neway ako memang dah lame nak buat edit camni... sekarang ni baru la taw sket2...ahahahahhaha...toce toce...ako powerrrrrrrrrrrrrr dah.... huhuhuhuh...

Movie Time



seven sword:.

Ari ni ako tgk cite 7 pedang...giler plan last minit gak..lyn ajak...akakakkakaka...pagi tadik baru kompom...mlm tu plan...akakakakkaka...ako busan sangat ari ni...tu yang ako tron kl ari ni...semate2 nak tengok cite ni...tapi ako memang nak tengok cite ni pon...dah lame dah ako plan ngan dak2 ni...tapi yang tron brape kerat jek..ako,shuk,lyn,shah and sepupu lyn...tapi sebelom gi tengok movie kitorang gi lunch ngan nurul and membe nurul...sape tah name eh..tina..ak ak ak ak..hampeh tol minah tu...ade ke dia cakap ako keding...abugit kanggg!!..tapi dia ok...leh masok kepale uh...akakakakakka...tapi tak sangke plak shah pon tron tadik..ingatkan diea keje...shah dah rosak...siap ponteng keje lagi tu...akakakakka...ayah pin tol!!...neway mekasih lyn, banje ako makan...ako takde sen..ngam2 jek ako bawak...key la weh..info cite tujuh pedang tu sket la ek...jalan cite agak kompius sket...tapi ako suka tengok dia lawan la..leh tahan la...istimewa pedang2 tu takde la sangat..tade sampai klua power2 cam cite pedang setiawan..ako ingatkan klua ar api ke ape ke..tapi klua bunyi jek...akakakak...dari 5 bintang ako kasik 2 setengah bintang la..but korang tengok ar sendiri...bagi ako cite tu macam melepaskan bosan dihari bosan...akakkakak caw dude

Sunday, August 07, 2005

Kejadian Di Sg Congkak




Sungai Congkak...

weh ni ako selitkan pic babak-babak yang belaku kat champing semalam...ak ak ak ak ak..huhuhuhuh..muahhahahaah...bodo niii sume niii..nak posing penganas al-qaedah...tapi tak jadi..tros jadik camni..muahahahahahahha..dah jadi macam posing bapok je masing masing....hhahahahahahahah...geli hati ako tgk...tak taw gi nak cakap ape...but new korang tetap best...best giler...giler pon tak cam korang...huhuhuhuhuh...kalau nak tgk pic lagi gi tengok fotopage ako..and fotopage spm99..ok


the of story....ni pic ktorang nak balik dah...suma dah letih letih...pegi letih..balik pon letih...tapi gembir gak yang dapat...hahahhaha cool..takde yang tak cool...miss u korang suma...yang takpat datang...ako sedih...ehe...yang datang...y'all rock...kalau ada salah silap or kurang2 ajar ako...mintak maap weh...huhuhuh...new way pic dari cam shuk..dah upload kat spm99 fotopage.. pic dari cam ako..ako tgh upload kat fotopages ako...so kalau nak tgk gi kat link2 yang ada..ok..moge jumpa lagi... pisss my cake...huhuhuhuhuh caw

p/s: thanks 2 mael coz sudi datang dari jauh tu...kalau depape kurang mael..or ape ape je lah... jangang simpan dalam ati weh..sound jek ke..huhuhuhuh mael rock...caw

Thursday, August 04, 2005

Lomo time

Snap snap smile e.d times


hahahhahahahacumm...weh ako da takde keje ni..busan giler ma..nenwey...teringat plak lomo..heheheh..so ni bukan pic ako..ako cilok sha punye la..sorry la sha..ako tak mintak kebenaran ko cilok pic ko ni..ko tak marah ka...ehehhehehe...so ini hasil kebolehan rakan kite yg bernama sha...minah gile lomo oktomat cam...hehehe..nice pic la weh..tu yg ako display sini..bukan senang woo nak display ape ape kat blog ako ni...ko betuah sha...muahahahha...so sebenarnye ako tak brape taw sangat la pasal lomo2..ako takde pengalaman..baru nak begiat dalam bidang ni la...so sesape yang nak taw..or nak amek taw jangan tanye ako...leh tanye sha..or masok je blog sha..dalam tu ada link lomo oktomat suma la...sebenarnye banyak gi pic lomo milik sha ni...tapi this the cun la...ehhehehehe



pic ni ako suke tgk coz..satu.. kipas tu bepusing tapi nampak stop..dua..pasal warna dia cool..sodap mata memandang...and yg ketiga..pasal tengok sebelah kipas tu..macam ada alien..hahahha...alien ke tu sha...hanye dia yang tahu...

ha..loteh den....pic ni cool...kalau sape rabun baik pakai cermin mata la...pasal gamba dia blur2 sket...perghhh memang cool dude~..cammane ko wat ni sha...ehe...neway...bukan sebarangan makhluk leh snap camni weh..kene main lomo..susah gak la nak set set mende tu...ako kan nye taw sangat..sha yang cakap..ehehehhe..key la weh...pepahal tanye sha key...caw dude~

Tuesday, August 02, 2005

This Day


Bad Radio Friendly:.

Your Blogging Type is Worldly and Charismatic
You are broad minded and have a wide perspective on things.
As a result, you tend to make observations that surprise and delight others.
Welcoming and social, you are always ready to make a new friend online.
In fact, you often tend to be blogging about what your friends are saying or doing!

Monday, August 01, 2005

Semalam Punya Citer


Info..




Thanks kat mereka2 yang datang semalam, memeriah kan majlis..nurul , ali , shah , sha , fass , shuk , lyn and speacil thanks kat wati , ndy dan vic..kami in kol 12 camtu la makan2 kat mcd lu then baru masok park...abes basah korang suma ya...hahahahah bak kate ndy sunway lagoon patut kene saman...coz tulis kat papan tanda games kering..tapi games suma basah..mana bley..hahahhaha...tapi tu la dah pesan soh bawak baju lebih dah..sapa soh tak bawak...hahahahah..cian eh kat fass , ali , ndy ngan shah...muahahahhahaha...but meriah la..pempaham sudah la kan..kalau kami dah jumpe...mkn lyn yang bawak..good takda la kelaparan smlm...tapi ako tetap lapoooo0o...lepas abis gi sunway lagoon, gi lak sunyaw pyramid...lepak2 , follow si nurul shooping...tapi sebelum masok lagoon park tu..sha beli selipar comel wooo...hahahahahha...aduss kelakar tol...saba jo la sha oi...ehe...kitorang pecah balik kol 7 camtu la...coz debab nak balik cepat nak tengok AF...kalau tak lame lagi ar kami kat sana...but semalam memang best la...kitorang tak penah wat gi gath kat sunway park..rugi la sapa tak join..ehe..weh lenkali wat tak tempat lain plak ek..cun..new suma pic cam ako dah upload kat blog..clik kat my fotopage...ok